...touch of health

Gezondhuys Phycura

 

Als MENS optimaal naar uw eigen ZELF in iedere levensfase

Phycura onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding in een inter- en multidisciplinaire setting waarbij gespecialiseerde professionals u terzijde staan.

Onze kracht bevindt zich in het begeleiden van mensen met gezondheidsvragen, fysieke en mentale klachten waarbij we gespecialiseerde (onderzoeks-)technieken gebruiken vanuit de Oosterse en Westerse gezondheidszorg om u als MENS weer optimaal naar uw eigen ZELF te begeleiden, in welke levensfase u zich ook bevindt. Directe samenwerking en overleg met gespecialiseerde professionals staat hierin centraal.

Een mens bekijken vanuit zijn totale menszijn, kijken vanuit een periscoop om deze totale mens te begeleiden naar het vinden van zichzelf… 

Wij geloven dat klachten ergens een oorsprong hebben (fysiek en/of mentaal) en dat het onderzoeken van de medische aspecten van groot belang is. Daarnaast vinden we dat het kunnen omgaan met klachten een belangrijk aandachtspunt in het uiteindelijke herstel betekent, want…

…wanneer alle energie verloren gaat in een gevecht tegen een bepaalde aandoening, is geen energierestant over om te kunnen herstellen of een evenwicht te vinden.

Het optimaliseren van het vermogen om te herstellen is niet alleen van belang wanneer klachten aanwezig zijn, maar ook wanneer u preventief aan uw gezondheid wilt werken. Doelstellingen van therapie en training worden gesteld om zicht te krijgen op factoren die klachten in stand houden, het kunnen ontspannen, het vergroten van de fysieke en mentale belastbaarheid, het (h)erkennen van grenzen of zicht krijgen op eigen gedragspatronen.

Om ondersteuning te bieden bij verschillende klachten staat ons team u graag ter zijde!

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke