Groepstherapie: neurorevalidatie

Britt en Thomas zijn gestart met groepstherapie voor neurologische patiënten. Elke maandag van 14.00- 15.00 wordt er in groepsverband geoefend om het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven te verbeteren of in stand te houden. 

Lees verder

Voedselbankactie

In het kader van iets goeds doen voor onze medemens zamelen wij houdbare producten in voor de Voedselbank! In Nederland leeft meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens, waardoor ze het financieel echt even niet meer redden. De Voedselbank helpt deze mensen door ze te ondersteunen met voedselhulp.

Lees verder

Fysiofitnessmoment

Vanaf 01-01-2023 zal het fysiofitnessmoment op woensdagochtend komen te vervallen. U kunt zich wel nog aanmelden voor de maandagavond of vrijdagochtend. 

Wilt u liever zelfstandig sporten? Vraag dan naar de mogelijkheden.

U kunt zich telefonisch melden op werkdagen tussen 08:00 en 12:00 of via mail naar info@phycura.nl

Lees verder

Wijziging telefonische bereikbaarheid

In het kader van het verbeteren van de kwaliteit en telefonische bereikbaarheid zijn wij vanaf 15 november 2022 tussen 08:00 en 12:00 telefonisch bereikbaar voor het maken, verzetten en/of annuleren van afspraken.

Lees verder

Parkinsonboksen

Vanaf vandaag kunt u bij Phycura deelnemen aan parkinsonboksen, een bewezen training voor iedereen met Parkinson waardoor symptomen kunnen verminderen en de kwaliteit van leven beter wordt!

Zie Training & meer voor meer informatie of neem contact op met onze praktijk.

Lees verder

Thomas Langerak

Vanaf heden kunt u voor revalidatietrainingen terecht bij onze revalidaticoach Thomas. Hij zal op termijn naast revalidatietrainingen óók outdoor trainingen, valpreventie, personal training en voedingsadvies gaan verzorgen.

Wanneer u vragen heeft over wat we voor u kunnen betekenen kunt u zich melden bij de receptie, bellen of mailen.

Lees verder

Team Phycura heeft meegelopen voor Serious Request The Lifeline!

Het team heeft een totaalbedrag bij elkaar gelopen bedrag Lifeline Serious Request, namelijk: € 1000,00! Super trots op dit team!

Lees verder

Wijziging beweegprogramma's m.i.v. 01 januari 2021

Via deze weg willen wij u graag op de hoogte brengen van de wijzigingen in onze abonnementen voor onze beweegprogramma’s.

Lees verder

Nieuw bij Phycura!

Sinds oktober dit jaar is Phycura een samenwerking met Cathelijne Strijbosch van Ergotherapie Samen Sterker gestart. Cathelijne huurt als zelfstandige enkele dagdelen een ruimte binnen Phycura waar ze klaar is u te ontvangen!

Lees verder

Inge

17 september 2020 heeft onze administratieve topper Inge Sanders haar laatste werkdag gehad bij Phycura, zij heeft de keuze gemaakt om volledig voor het eigen bedrijf te gaan werken. We gaan Inge enorm missen maar wensen haar alle geluk bij Golfclub de Berckt!  

Lees verder

Corona uitbraak

We hanteren aangepaste openingstijden en een aangepast behandelschema om het besmettingsrisico te verkleinen.

Lees verder

TAO training

Ook dit voorjaar kunt u weer deelnemen aan onze 8 weekse TAO training. Start per 3 maart 15.30-17.30. Verdieping, oefening, filosofie. Voor meer informatie neem contact op met David Anakotta op david@phycura.nl.

Lees verder

Zwangerfit tijdens en na de carnavalsweek

  • Tijdens de carnavalsweek is er GEEN ZwangerFit training.
  • Na de carnavalsweek verhuist de ZwangerFit training van de donderdagavond naar dinsdagavond om 19.30u.
  • De zaterdag les vervalt vanaf de carnavalsweek

Lees verder