Gezondhuys Phycura

In 2010 is Suzanne Rutten met Phycura in het centrum van Baarlo gestart. Daar bouwde ze een divers en specialistisch team op. Na een aantal jaren werd er uitgebreid naar Lottum voor meer mogelijkheden omtrent fysiotherapie en outdoor groepslessen. Vanaf april 2023 heeft Marijn Mulders de bedrijfsvoering overgenomen van Suzanne en zijn we met dezelfde passie verder gegaan.

Op naar jouw optimale zelf!

Phycura onderscheidt zich door persoonlijke begeleiding met een interdisciplinaire aanpak. Wij hechten veel waarde aan de juiste zorg op de juiste plek. Daarom werken wij onderling veel samen en beschikken we over een uitgebreid zorgnetwerk dat verder reikt dan enkel de fysiotherapie.

Tijdens het behandelen richten wij ons ook op de oorsprong van de klacht. Dit kan namelijk fysiek en/of mentaal zijn. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect wordt onderzocht, en dat we aandachten besteden aan het kunnen omgaan met de klacht en het herstel.

Ons doel? Jouw klachten verhelpen of verzachten, zodat je weer je optimale zelf gaat voelen!

 

Thuisbehandelingen

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan komen wij naar jou toe! Wij doen dit voornamelijk na operaties en bij mensen die slecht ter been zijn. Let op, voor een thuisbehandeling wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke