Marijn Mulders

Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk? 

In 2011 ben ik als algemeen therapeut begonnen. Toen ik in 2023 de kans kreeg om Phycura over te nemen van Suzanne, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen

 

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie? 

Het vak (sport)fysiotherapie vond ik altijd al interessant. Ik was vooral geïnteresseerd in hoe het menselijk lichaam werkt op het gebied van sportprestaties en -blessures. Na veelal met voetbal bezig te zijn geweest, ben ik de opleiding fysiotherapie gaan volgen.

 

Welke specialisaties heb je? 

Ik ben algemeen fysiotherapeut. Verder heb ik me altijd gericht op sportrevalidatie.

In 2013 ben ik mezelf meer gaan bezighouden met de bedrijfsvoering naast het vak fysiotherapie. Daarvoor heb ik in 2014 de opleiding bedrijfsvoering in de zorg gedaan en in 2015 afgerond. Mijn werkzaamheden als fysiotherapeut werden hierdoor afgebouwd en mijn uren voor de bedrijfsvoering werden opgebouwd.

Daarnaast ben ik nog in 2019 afgestudeerd aan de IAS (International Acadamy for Sportscience). Dit was een tweejarige cursus rondom sportrevalidatie

 

Wat maakt je werk zo leuk? 

Als fysiotherapeut vind ik het werken met verschillende mensen super leuk en het herstellend vermogen van de mens is heel gaaf om te zien. Ieder persoon is anders en ook ieders herstel of beloop is daardoor anders.

 

Waarom ben je dan toch de bedrijfsvoering gaan doen? 

Door de snelle groei ben ik er eigenlijk vanzelf ingerold, en van het een kwam het ander. Maar voel me echt als in vis in het water! Het is erg leuk om samen aan de slag te gaan en te blijven ontwikkelen.

 

Voor welke klachten kunnen mensen bij jou terecht? 

Over de gang van zaken binnen het bedrijf kunnen mensen bij mij terecht. Voor fysiotherapeutisch behandelingen voorlopig even niet meer helaas.

 

Waar kan iemand jou voor wakker maken? 

Niet zo veel.. Ik vind slapen heerlijk!

 

Wat zijn je hobby’s/sporten? 

Hardlopen, zaalvoetbal en tennis. Maar helaas kom ik daar de laatste tijd niet veel meer aan toe.


Marijn is wisselend aanwezig in de praktijk.

BIG-nummer: 9914834504

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke