Britt Verstegen

Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk?

In februari 2023 ben ik met mijn eindstage bij Phycura begonnen, daarna ben ik direct aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut. 

 

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie?

Ik ben zelf langdurig onder behandeling geweest. Hierdoor heb ik interesse gewekt voor dit vak. Daarnaast vond ik de sport en medische wereld interessant en bij dit vak kan ik dit combineren.

 

Welke specialisaties heb je / voor welke klachten kunnen mensen bij jou terecht?

Ik heb zojuist mijn diploma algemeen fysiotherapeut behaald, vanuit hier ben ik aan het verder kijken welke specialisaties ik wil doen. Tot nu toe vind ik sportgerelateerde en musculoskeletale klachten interessant. Deze interesse heb ik gewekt na het afronden van de minor musculoskeletaal en sport in Breda.

 

Wat maakt je werk zo leuk?

Geen enkele dag is hetzelfde waardoor je niet snel uitgekeken bent op het vak. Daarnaast iemand klachtenvrij de deur uit laten gaan geeft mij een voldaan gevoel.

 

Waar kan iemand jou voor wakker maken?

Laat mij maar lekker in mijn bed liggen. Slaap is erg belangrijk voor mij!

 

Wat zijn je hobby’s/sporten?

Ik voetbal al sinds mijn vijfde en daarnaast fitness ik nog. Ik kan ook genieten van een avondje thuis op de bank of een spellenavond met vrienden.

 

Aanwezig op: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG-registratie: 99933782704

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke