Parkinsonboksen

Parkinsonboksen 

Vecht terug tegen parkinson!

Tijdens deze non-contact sport wordt enkel op de zak, pads en handschoenen gestoten, nooit op elkaar! Door deze op boksen geïnspireerde trainingen kunt u zich sterker gaan voelen, meer energie krijgen, sneller herstellen en positiever in het leven gaan staan. De lessen worden verzorgt door een erkende parkinson-bokstrainer in sporthal Piushof te Helden/Panningen.

Bewezen is dat door te boksen, iedereen met parkinson, hun symptomen kan verminderen en de kwaliteit van leven kan verbeteren!

 

 

Proefles? Geen probleem, neem cont​act op voor de mogelijkheden.

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke