...touch of health

Mindfulness

De kunst van Mindful Leven en Bewegen

Bij mindfulness gaat het om de bereidheid en het vermogen om volledig aanwezig te zijn in jouw leven, het leven te leven alsof het er echt toe doet, in het enige moment dat we hebben, namelijk dit moment.  (citaat: Jon Kabat-Zinn, grondlegger Mindfulness Based Stress Reduction).

In 8 weken met bijeenkomsten van 2 uur per keer word je meegenomen in de Kunst van het Mindful Leven & Bewegen. Maximaal 8 deelnemers kunnen in een groep aansluiten. U ontvangt na aanmelding een vragenlijst ter intake voorbereiding.

Mindfulness is

  • Aandacht training
  • In het hier-en- nu aanwezig zijn
  • Opmerkzaamheid zonder oordelen
  • Acceptatie van dat wat is

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke