Linda Stevens

Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk? 

Sinds 2001 werk ik als fysiotherapeute en vanaf 2011 bij Phycura.

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie? 

Ik heb het altijd al super interessant gevonden hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en alles wat met gezondheidszorg te maken heeft. Ik ben begonnen in de zorg en doorgestroomd naar fysiotherapie.

Welke specialisaties heb je / voor welke klachten kunnen mensen bij jou terecht? 

Ik ben oedeemtherapeute en vind het fijn om mensen te helpen regie te krijgen over hun oedeemklachten. Verder vind ik het erg leuk om vrouwen met zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten te helpen om lekker te kunnen blijven bewegen in de zwangerschap en ook om na de zwangerschap weer te herstellen. Daarnaast kun je bij mij terecht met klachten van ongewild urineverlies of diastaseproblematiek.

Mensen met stressgerelateerde klachten help ik graag verder door gebruik te maken van ontspanningsoefeningen, ademhaling en tips vanuit de mindfulness.

Wat maakt je werk zo leuk? 

Ik vind het leuk om met mensen te werken en samen er achter te komen hoe we het eigen herstel positief kunnen beïnvloeden. Samen kijken we dan welke factoren een rol spelen bij het in stand houden van de klachten en hoe we die aan kunnen pakken.

Waar kan iemand jou voor wakker maken? 

Mij mag je midden in de nacht mee nemen op een verassingsuitje (maar stiekem ook voor bloemkool met braadworst en appelmoes ☺️)

Wat zijn je hobby’s/sporten? 

Ik houd van muziek, dus ik ga graag naar een concert of festival. Verder loop ik graag met onze hond langs de Molenbeek.

 

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdagochtend

BIG-registratie: 99055375004

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke