...touch of health

Neurologie Fysiotherapie

Neurologie fysiotherapie is voor mensen met neurologische aandoeningen. Wij zijn aangesloten bij het ParkinsonNet en MSzorg Nederland en u kunt bij ons terecht voor neurorevalidatie bij centraal neurologische problematiek, denk hierbij onder andere aan Parkinson, een beroerte of Multiple Sclerose. 

Na de onderzoeksfase wordt een interventieplan opgesteld waarin individueel en op maat de doelstellingen worden uitgewerkt. Hierin is veel aandacht voor het functionele leven en het kunnen bewegen in de algemeen dagelijkse praktijk, het maximaliseren van zelfstandigheid en het behoud hiervan staan centraal. 
 
Neurorevalidatie bij Phycura

  • Verbeteren van het zelfmanagement
  • Spiegel/mirror therapie
  • Actieve revalidatie
  • Lymf-neurokoppeling stimulatie middels oefeningen en/of drainage
  • Stimulatie van hersengebieden in grof en fijn motorische prikkeling gecombineerd met verbale en non-verbale communicatiestrategieën

Revalidatie van neurogeen letsel vergt veel van u, het leren omgaan met het lichaam en de veranderde situatie is een constante uitdaging.

 

 

 Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke