fysio nieuws

Corona uitbraak

We hanteren aangepaste openingstijden en een aangepast behandelschema om het besmettingsrisico te verkleinen.

phycura

Markt 18
5991 AT Baarlo

Industriestraat 94a
5931 PK Tegelen

tel. 077 477 03 06
info@phycura.nl

KvK 14131983
BTW NL160263463B01

Facebook

Fitfor2 ZwangerFit

Een eigentijdse en eigenwijze cursus waarin jarenlange ervaringen van zwangerschapstraining gekoppeld zijn aan de laatste inzichten over zwangerschaps- gerelateerde bekkenpijn en de kennis over het functioneren van de bekkenbodemspieren. De training wordt gegeven door een hiervoor speciaal opgeleide fysiotherapeut.

In de training wordt gebruik gemaakt van elementen uit bootcamp, mindfulness, fitness & aerobics om optimale conditie, kracht en ontspanning te kunnen bereiken gedurende deze bijzondere levensfase.Voor wie?

Zowel de zwangere als de pas bevallen vrouw kan deelnemen aan Fitfor2 ZwangerFit. Vanaf de 12e week van de zwangerschap en vanaf 4 weken na de bevalling kan iedere vrouw meedoen aan de training. Zwangeren en bevallen vrouwen trainen dus samen in de groep.

Locatie?

De indoortraining vindt plaats in de praktijk op Markt 18 in Baarlo, de outdoortraining vindt plaats in de omgeving van Maasbree en Baarlo.

Dag en tijd?

DONDERDAGAVOND van 19.30 tot 20.30 
ZATERDAGOCHTEND van 9.30 tot 10.30

De groep bestaat uit maximaal 10 dames. Zwangerfit kan ook individueel gegevens worden, dus ook bij een kleine groep gaat de training door.

De theorielessen worden per kwartaal naar behoefte vormgegeven.

Contact?

Na de aanmelding krijg je een uitgebreid intakeformulier toegezonden met daarin belangrijke punten om de training goed te kunnen starten, dit wordt tijdens de fysiotherapeutische intake van 30 minuten uitgebreid besproken.
 

Kortom Fitfor2 ZwangerFit is de ideale manier om goed geïnformeerd en in goede gezondheid de periode voor en na de zwangerschap te beleven!