...touch of health

Zwangerschapsbegeiling

 

Phycura biedt zwangerschapsbegeleiding in de vorm van Ontspannen & Fit zwanger.

Een eigentijdse zwangerschapscursus waarbij geoefend wordt om bij uzelf te blijven tijdens de bevalling en om een moment van rust en ontspanning in het drukke leven te vinden. Dankzij onze speciaal opgeleide fysiotherapeut, welke tijdens de training gebruik maakt van elementen uit yoga, mindfulness en fitness om enerzijds conditie en kracht te behouden en anderzijds goed te kunnen ontspannen en focussen als voorbereiding op de bevalling, bent u verzekerd van een training volgens de laatste inzichten op het gebied van zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn en de kennis over het functioneren van de bekkenbodemspieren.

De groep bestaat uit maximaal 10 dames, maar omdat de lessen ook individueel gegeven kunnen worden gaat de training bij een kleine groep gewoon door.

Voor wie

Voor iedereen vanaf de 12e week van de zwangerschap.

 

Na de aanmelding wordt een uitgebreid intakeformulier toegezonden met belangrijke punten om de training goed te kunnen starten, dit wordt tijdens de fysiotherapeutische intake van 30 min uitgebreid besproken.

Proefles? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke